Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Навчання на мистецько - педагогічному відділенні коледжу насичене та цікаве. Студенти спеціальності «Образотворче мистецтво» мають можливість навчатись художньому ткацтву, опановувати найсучасніші техніки виготовлення виробів декоративно – прикладного мистецтва, змальовувати весняну надросянську природу на пленерах, кращі з них - влаштовувати персональні виставки художніх робіт (сьогодні в коледжі діють виставки студентів 4 курсу Богдана Кравченка, Дмитра Макітренка та Сергія Заваденка, студентки 2 курсу Анастасії Морської). Після закінчення коледжу випускники цієї мистецької спеціальності вступають на третій курс вузів III-IV рівнів акредитації (в основному на місця державного замовлення -  як на стаціонар, так і на заочну форму навчання).

У цьому році наші випускники поповнили ряди студентів Київського педагогічного університету ім.Б.М.Грінченка, Уманського державного педагогічного університету ім. П.Тичини, ДВНЗ «Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди», Інституту реклами, Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», Київського інституту ДПМ та дизайну ім. М.Бойчука.

Студенти спеціальності «Музичне мистецтво» готуються до роботи в дитячих дошкільних закладах та загальноосвітніх навчальних закладах, опановують основи диригування хоровим колективом та постановки голосу, основний та додатковий музичні інструменти, грають в оркестрах (духовому, народних інструментів, бандуристів). Кращі студенти беруть участь у художніх колективах, яких на відділенні діє вісім.

Випускники цієї спеціальності також мають змогу вступати на третій курс вузів III-IV рівнів акредитації. В цьому році всі випускники знайшли роботу за фахом або продовжили навчання (у Київському педагогічному університеті ім.Б.М.Грінченка, Національному педагогічному університеті ім.П.М.Драгоманова, ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», Уманському державному педагогічному університеті ім. П.Тичини, Національній музичній академії України ім.П.І.Чайковського, Академії кадрів управління культури і мистецтв, Національному університеті ім.Т.Шевченка).

 

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти