Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Тільки на перший погляд здається, що персональний акаунт у соціальних мережах – це особистий простір. Навіть з обмеженим доступом тільки для друзів вашому акаунту можуть загрожувати хакери.

Кілька правил безпеки у соціальних мережах:

Детальніше...

 

Соціальні мережі і електронні сервіси – місця, де на легковажних користувачів полює чимало інтернет-шахраїв. Вони шукають вразливі паролі та підключення, щоб зламати їх та використати вашу персональну чи службову інформацію. Електронні пристрої – це найбільше джерело інформації про вас, тож подбайте про власну кібербезпеку.

Безпека електронних пристроїв

Детальніше...

 

У період гібридної війни на території України вербування можуть здійснювати спецслужби РФ. Вони зацікавлені у зборі розвідувальної інформації, влаштуванні провокацій тощо. У зоні ризику перебувають: військові, правоохоронці, учасники АТО (ООС), цивільні громадяни, які виїжджають до РФ або тимчасово окупованих українських територій, мають там родичів чи подорожують. 

Громадянам, які перебувають у зонах ризику, варто пам’ятати:

Детальніше...

 

Захоплення заручника – це випадковий збіг обставин. Воно може статися у будь-якому місці: у транспорті, в установі, на вулиці чи в квартирі. І тоді людське життя стає предметом торгу для терористів. Злочинці можуть вимагати грошовий викуп чи ставити власні політичні вимоги.

У заручниках дотримуйтеся таких правил поведінки:

Детальніше...

 

Будь-який підозрілий предмет, що знаходиться у незвичному для нього місці, може виявитися вибуховим пристроєм. Зовнішній вигляд знахідки може приховувати її справжнє призначення. Для камуфляжу вибухових пристроїв використовують звичайні побутові предмети: сумки, пакети, коробки, іграшки тощо.

Якщо виявлений предмет, на вашу думку, не повинен знаходитися в цьому місці, зверніть на нього увагу:

Дії у громадському транспорті: спробуйте встановити, чий предмет/річ, опитайте людей, що перебувають поруч. Якщо господар не встановлений – негайно повідомте про знахідку водія. 

Детальніше...

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти