Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

DSC 02426 лютого 2016 року в спортивній залі КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж» відбулися районні змагання з волейболу, присвячені 72-річчю визволення Богуславщини від фашистський загарбників. В змаганнях брали участь шість команд: по дві - з с. Побережка та від нашого навчального закладу, по команді - із села Іванівка та ЦПТО №1.

Турнір видався надзвичайно цікавий. Команди були добре підготовлені в технічному і тактичному плані. За третє місце турніру зустрічались команди із сіл Іванівка та Побережка. Гра відбувалася з перемінним успіхом і все ж таки волейболісти з Побережки перемогли з загальним рахунком 2:1. Також цікавим виявився фінал турніру, в якому зійшлися команда коледжу та ЦПТО №1. В надзвичайно складній боротьбі «господарі турніру» виграли у суперника з рахунком 2:0, ставши переможцем турніру.

Організатор змагань - Богуславська районна організація «Колос» -нагородила переможців кубком, а команди, які зайняли призові місця отримали грамоти. Спонсором турніру виступила міська рада, яка нагородила призерів матеріальними винагородами.

Ткач В.Р.,

голова циклової комісії викладачів фізичного виховання

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти