Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

code1З 7 по 13 грудня 2015 року за ініціативи Microsoft Україна та Фонду BrainBasket відбувалася щорічна акція «Година коду» під час Всесвітнього тижня інформатики. Студенти нашого коледжу вперше долучилися до такого заходу. В акції взяли участь студенти 21 групи спеціальності «Економіка підприємства» (викладач Вірченко С.Л.), 11 групи спеціальності «Початкова освіта» (викладач Парубець В.І.) та 21 групи спеціальності «Початкова освіта» (викладач Майстренко В.І.).

Під час Години Коду в ігровій та доступній формі студенти навчалися основам програмування та самостійно писали код! Такий освітній інтерактивний формат забезпечений навчальними додатками від Code.org спільно з Microsoft – у цікавих та актуальних для наших дітей інтерфейсах – «Майнкрафт/MINECRAFT Hour of Code» та «Зоряні війни/ Star Wars: Build a Galaxy with Code» та в інших не менш цікавих і захоплюючих додатках.

Ініціатором заходу в коледжі виступили викладачі інформатики Вірченко С.Л., Парубець В.І. та Майстренко В.І., які поставили собі за мету надихнути студентів на вивчення комп’ютерних наук. Адже у сучасному світі саме сфера ІТ-професій, знання і навики програмування стають головною конкурентною перевагою для наших дітей. Протягом години студенти навчалися кодуванню, писали програми – і все це в зручній доступній ігровій формі. Всі учасники "Години коду" отримали іменні сертифікати про участь в міжнародному заході.

Викладачі інформатики переконані, що програма дозволяє максимально залучити технології в освітній процес у коледжі. Адже одним з ключів до успіху в сучасному світі є володіння інформаційними технологіями та розуміння того, як вони влаштовані. Яке б заняття і напрям діти не вибрали в дорослому житті (бізнес або роботу за професією), можливість домогтися успіху в XXI столітті багато в чому залежатиме від розуміння того, як влаштовані і працюють високотехнологічні пристрої і програми.

Парубець В.І.,

голова ЦК викладачів інформаційних технологій

 Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти