Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

DSC 0114У день 70-річчя Перемо­ги над гітлерівським фашиз­мом вся Україна схилила голови біля пам'ятників і обелісків, могил загиблих воїнів, пам’ятних знаків на честь переможців.

У Богуславі святковою колоною Па­м’яті пройшли ветерани Великої Вітчизняної війни, представники районної та міської влади, трудові колективи та громадські організації, де до підніжжя Меморіалу Слави були покладені квіти за­гиблим землякам і воїнам-визволителям.

Учасники ходи хви­линою мовчання вшанували безсмер­тний подвиг наших земляків, що загинули в боротьбі за Перемогу, та всіх тих, чиє життя обірвалося не лише в роки воє­нного лихоліття, а і в наш мирний час.

Свято продовжили виступи юних вокалістів і зведений духовий ор­кестр гуманітарного колед­жу і школи мистецтв під керівництвом В. Ю. Чедрика. Жителі міста мали змогу почути мелодії воєнних літ та поспілкуватися одне з одним, згадуючи сторінки історії.

І хоча традиційний салют цьогоріч був відмінений, в нічному небі над Богуславом сяяли вогники — це жителі міста запустили в небо ліхтарики, щоб та­ким, хоч і своєрідним, чином відзначити річницю знамен­ної в житті нашого народу події. Аби той, хто зі зброєю ступив на нашу землю, знав: наша армія і наш на­род зможуть дати гідну відсіч і захистити Україну так, як це колись зробили наші солдати, чий ратний подвиг житиме у віках.

Чедрик В.Ю.,

керівник духового оркестру

Фотогалерея 1:

Фотогалерея 2:

Фотогалерея 3:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти