Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

DSC0656524-25 квітня з нагоди роковини Чорнобильської катастрофи у м. Славутич відбувся Х Міжнародний молодіжний екологічний форуму «Від екології душі до екології життя», організатором якого став виконавчий комітет Славутицької міської ради Київської області. Метою даного форуму було залучення молоді до громадського життя через екологічну освіту, формування екологічної свідомості підростаючого покоління на основі загальнолюдських цінностей.

Цьогоріч, викладач біології КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж імені І.С.Нечуя-Левицького», Ковченко В.В. пройшла конкурсний відбір на участь у форумі та стала його учасницею, до складу якого увійшли студенти та викладачі різних навчальних закладів України, молодіжні громадські та екологічні організації з Польщі, Білорусії, Німеччини, Японії.

На зібранні обговорювалися актуальні питання щодо збереження навколишнього середовища, гармонізації відносин у суспільстві та підтримки миру на нашій планеті.

Учасники форуму відвідали Чорнобильську АЕС, зону відчуження та переглянули документальні фільми, поспілкувалися з ліквідаторами аварії на ЧАЕС та вшанували пам’ять учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. В останній день роботи форуму учасники познайомилися з історичними пам’ятками старовинного міста Чернігів.

Ковченко В.В.,

викладач біології

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти