Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Панорама подій бібліотеки

DSCF1836В атмосфері піднесеності, душевності пройшов в бібліотеці коледжу захід «Поезія, супутнице моя! Ти теплий животворний промінь сонця».

Зі вступним словом про Всесвітній день поезії виступила завідувач бібліотеки Бурлетова О.В. Вона акцентувала увагу присутніх на цьогорічних «Шевченківських березин» та ювілейних письменницьких датах.

Творчий портрет тонкого знавця мовних скарбів М.Т.Рильського змалювала бібліотекар Михайліченко В.В. З нагоди 120-річчя від дня народження поета вона прочитала його славнозвісні поезії.

Викладач української літератури Ковальська О.В. охарактеризувала неординарну творчу особистість Ліну Костенко, якій в цей день виповнилось 85 років.

Студенти-економісти з другого курсу дуже емоційно читали вірші Ліни Костенко. Глядачі мали змогу почути романси на слова видатної поетеси у виконанні О.Богомолець.

Цікавою інформацією про нові твори Л.В.Костенко поділилась бібліотекар Михайліченко В.В.

Геніальній поетесі ХХ століття присвятив вірш Б.Й.Капко, якого він презентував перед студентською аудиторією. Потім Богдан Йосипович представив поетів-початківців нашого коледжу, які захопливо читали свої поезії про кохання, про маму, про рідну Україну. Поетичний дебют дівчат викликав щирі оплески глядачів.

Васильченко Тетяна,

студентка ІІ курсу спеціальності «Музичне мистецтво»

Фотогалерея:


 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти