Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

DSC 0086

 

Мультимедійні комп’ютерні ігри, хмарні сервіси, віртуальні тури та ділові ігри –  такі новаторські підходи демонструють викладачі коледжу

Сьогодні все більше освітніх закладів України впроваджують інноваційні технології, щоб зробити викладацьку діяльність більш ефективною, відкрити нові можливості для навчання і обміну знаннями, налагодити дистанційне навчання.

На VI Всеукраїнському форумі Microsoft «Вчитель-новатор», який відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України 25 березня 2015р., відзначили найпрогресивніших викладачів країни в рамках програми «Партнерство в навчанні». Приємно відзначити, що і викладачі нашого комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Богуславський гуманітарний коледж імені І.С. Нечуя-Левицького» Парубець В.І. та Вірченко С.Л. були відзначені сертифікатами учасників цього форуму.

Крім того, проект із використання Microsoft Word для ділових ігор при вивченні інформатики Світлани Вірченко, яким вона продемонструвала свій талант та інноваційний нестандартний підхід до викладання, був обраний до десяти найкращих із понад 4 тисяч конкурсних робіт. Щиро вітаємо викладачів коледжу з перемогою, бажаємо хороших студентів та реалізації творчих задумів!

Смакота Л.В.

 

 Фотогалерея:

 

Відеозапис:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти