Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

seminar dosch 20Під таким гаслом 26.02.2020 року на базі КДНЗ (ЦРД) №1 «Малятко» проходив семінар-практикум за участю викладачів циклової комісії педагогіки і психології дошкільної, завідуючих, методистів, вихователів ЗДО міста Богуслава і студентів 31 групи спеціальності «Дошкільна освіта».

Семінар-практикум було організовано з метою пропагування використання КВЕСТ-технології в освітньому процесі закладу дошкільної освіти як одного з цікавих інноваційних засобів, спрямованих на саморозвиток та освіченість вихованців як творчих особистостей. В основу семінару було покладено вислів Джона Дьюї: «Якщо ми будемо вчити сьогодні так, як учили вчора, ми вкрадемо у наших дітей завтрашній день».

Викладачі циклової комісії добре продумали структуру семінару, підготували цікавий інформаційний матеріал, що розкриває теоретичну сторону даної проблеми, підібрали творчі практичні завдання для учасників за КВЕСТ-технологією, що формують навички роботи, та уміння використовувати таку технологію в освітній роботі з дошкільниками, надали методичні рекомендації як організувати і провести квест із дітьми.

Всі без виключення учасники семінару набули необхідних теоретичних знань і практичного досвіду з даної проблеми, збагатились позитивними емоціями та хорошим настроєм.

Відеогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти