Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

IMG 20191021 09142521.10.2019 року на базі КДНЗ ЦРД «Малятко» відбувся відкритий день педагогічної практики, в програмі якого студентка 41 групи сп. Дошкільна освіта О. Завірюха під керівництвом методиста Л.В.Дрижай та вчителя англійської мови О.М.Приходько провела майстер-клас на тему: «Використання інноваційних методик в проведенні занять з іноземної мови з дошкільниками».

У ході майстер-класу, який пройшов у формі жвавої сюжетно-рольової гри «Подорож на ферму», студентка продемонструвала використання комунікативно-ігрових методик, в основу яких покладено метод TPR «Total Physical Response» (повної фізичної реакції), метод вивчення іноземної мови через виконання фізичних рухів, рухливих ігор, відтворення певних дій, ситуацій за допомогою жестів та міміки, що робить процес засвоєння цікавим та захопливим. Малята показали уміння злагоджено працювати, застосовувати засвоєні знання, виконувати спільні ігрові дії, бажання постійно рухатися, імітувати, фантазувати.

Студенти-практиканти отримали цінний досвід навчання дітей дошкільного віку засобом комунікативно-ігрових методик.

У обговоренні майстер-класу взяли участь Т.В.Панасенко, заступник директора з навчально-виробничої роботи коледжу, завідувач КЗДО (ЦРД) №1 Сімак М.М., вчитель англійської мови О.М.Приходько, викладачі англійської мови і методики навчання іноземної мови Л.В. Дрижай, Н.В. Заіченко, О.В. Павліченко.

                Л.В. Дрижай,

голова циклової комісії викладачів іноземних мов

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти