Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

DSC 020326 вересня в стінах нашого рідного коледжу було весело і гамірно. Це відділення дошкільної освіти, економіки і права святкувало Всеукраїнський День дошкілля. Святковий ранок повернув присутніх у світ дитячих розваг; веселі клоуни, казкові персонажі, запальна музика створили колежанам хороший настрій та подарували позитивні емоції.

Але ранковими заходами програма свята не закінчилась. На великій перерві в актовій залі коледжу відбувся святковий міні-концерт. Його кульмінацією стало урочисте прийняття першокурсників до дружнього колективу майбутніх вихователів. Свято закінчилось запальним флешмобом, який зігрів своїм теплом глядачів у прохолодний дощовий день.

Всеукраїнський День дошкілля – це чудова нагода сказати щирі слова вдячності відданим працівникам дошкільних закладів, тим, хто дарує своє серце дітям, створює атмосферу доброти і затишку, розвиває у малюків найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Саме тому, наші студенти-майбутні вихователі під керівництвом викладачів циклової комісії педагогіки і психології (дошкільної) та завідувачем відділення дошкільної освіти Романик О. М. відвідали КДНЗ ЦРД № 1 «Малятко» та КДНЗ № 4 «Казка», щоб привітати працівників дошкільних закладів та провести цікаві майстер-класи, розваги, ігрові програми для дітей.

Щиро вітаємо усіх працівників дошкілля з професійним святом! Бажаємо Вам мудрості, натхнення і позитиву на роботі. Нехай малеча надихає Вас на креативні знахідки та творчі дії, а все задумане – здійсниться! Родинного Вам тепла, доброго здоров’я, пошани від суспільства і миру на нашій рідній землі!

Т. Р. Лисенко, викладач дошкільної педагогіки та окремих методик

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти