Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

IMG-a9ef0d139e26aa4b4ee00fab0ba3728d-VЦьогоріч, за підтримки Г.Кривошеї і Л.Джужика вперше в м. Богуславі відбувся турнір з жіночого футболу на кубок «Золота осінь». В спортивних змаганнях взяло участь 4 команди – збірні Богуслава і с. Карапиші, команда Рокитнянського району і збірна коледжу.

На попередньому етапі команди змагалися в групах, переможці яких виходили у фінальну частину змагань. У фіналі напруженою боротьбою відзначилися поєдинки дівчат ФК с.Карапиші і нашого навчального закладу, які сповна викладалися на футбольному полі. Команда коледжу перемогла своїх суперниць. Але хочеться сказати, що футболістки всіх команд грали професійно, майстерно та технічно. Призери та переможці отримали солодкі призи, футбольні м’ячі і кубок «Золота осінь».

Хочемо висловити слова вдячності за підтримку нашої команди директору Лисаку С.В., студентам і викладачам, організаторам і вболівальникам.

Жіночий футбол крокує Київщиною, знаходячи нових шанувальників і шанувальниць, час від часу демонструючи здобутки у вигляді гарної, захоплюючої гри.

Леоненко А., Шматок О.,

студентки 31 групи сп. Фізична культура

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти