Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

DSC 0122Досвід вивчення іноземної мови як в Україні, так і за кордоном доводить, що цей процес слід починати з раннього дитинства й у межах інноваційних технологій. Навчання дошкільників – специфічний вид діяльності. Поняття «навчання» у цьому контексті вживається досить умовно. На відміну від школярів та студентів – у дошкільників відсутня мотивація «вчитися». Вони не розуміють, навіщо їм вчити іноземну мову, якщо вони зможуть користуватися нею тільки колись, у майбутньому. Проектна ж діяльність по своїй суті (передбачає вирішення певної проблеми) вже зараз спонукає дитину до активного застосування мови, викликаючи в неї безпосередній інтерес, забарвлюючи процес навчання, створюючи потрібну для початкового етапу навчання англійської мови внутрішню мотивацію.

                29.10.2018 року на базі КДНЗ ЦРД «Малятко» відбувся відкритий день педагогічної практики, в програмі якого студентами 41 групи сп. Дошкільна освіта Доценко Л., Кучерою Я., Перехрестенко О. та Солопій С. під керівництвом методиста Л.В. Дрижай та вчителя англійської мови О.М. Приходько було реалізовано рольово-ігровий проект «Вивчаємо англійську, граючись».

У ході проекту, який пройшов у формі жвавої сюжетно-рольової гри, вихованці старшої групи продемонстрували уміння застосувати засвоєні знання, злагоджено працювати, набули навичок соціальної взаємодії. Студенти отримали цінний досвід навчання дітей дошкільного віку засобом проектної методики.

 Л.В. Дрижай,

голова циклової комісії викладачів іноземних мов

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти