Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

DSC052925 червня 2018 року відбулися заключні засідання гуртків природничого напрямку “Пульс», «Наука і життя», «Джерело», і «Меридіан». Засідання проходило у формі конференції природничих дисциплін (біологія, хімія, фізика, географія, астрономія).

Про свою роботу звітувалися активні члени гуртків та їх керівники. Символічно, що конференція відбулася у всесвітній День охорони навколишнього середовища, тому у виступах студентів поряд з іншими темами висвітлювались і проблеми охорони довкілля, значення знань про природу.

Цікавими були дослідження гуртківців «Пульс», які представили науково-дослідницьку роботу «Інсектицидні властивості тютюну» (Буц Еріка, Ткачук Анастасія - студентки 11групи сп. Початкова освіта. Інформатика) та презентацію «Відношення студентів Богуславського гуманітарного коледжу до проблеми тютюнопаління» (Буц Еріка, Ткачук Анастасія, Скалозуб Іванна, Козлова Анна сп. Початкова освіта. Інформатика)

Гурток «Наука і життя» презентував проект про вирощування кристалів

(Щербанюк Світлана).

Гурток «Меридіан» рекомендував роботи студенток «Рекреаційні особливості країн Європи» (Новобранець Анастасія), «Іван-чай, його особливості і використання» (Балацька Зорина).

Гуртківці «Джерело» створили проект по озелененню і благоустрою території коледжу.

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти