Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

0-02-04-770552e1b3db35cf7ade1270c94656f83fce6ef405975228f9a873a969cc3b3f fullЗ 02.04.2018 по 13.04.2018 р. в нашому коледжі проходила декада безпеки життєдіяльності. Мета декади: формувати в студентів свідоме і відповідальне ставлення до питань особистої безпеки і безпеки тих, хто їх оточує; навчити розпізнавати і оцінювати потенційні небезпеки; визначати шлях надійного захисту від них; уміти надавати допомогу в разі потреби собі та іншим, оперативно ліквідувати наслідки прояву небезпек у різноманітних сферах людської діяльності.

Протягом двох тижнів викладачами ЦК образотворчого мистецтва, трудового навчання та БЖД проводились наступні заходи: підготовка доповіді на засідання ЦК на тему: «Вплив магнітних полів на організм людини» та «Чим небезпечні весняні вітаміни? Які продукти корисно їсти навесні?» (Матушевська Т.М.); проведені відкриті заняття з безпеки життєдіяльності (Олексієнко О.І., Матушевська Т.М.); участь у Всеукраїнській науково очно-заочній конференції для творчої молоді на тему: «Тенденції та перспективи розвитку науки очами творчої молоді» при ДВНЗ «Маріупольський будівельний коледж», стаття на тему: «Небезпека важких металів» (студент 31 групи, спеціальності «Соціальна педагогіка» (Солонецький Є.В., Голінська О.К.); підготовка тестових завдань та вибіркова перевірка знань студентів коледжу з безпеки життєдіяльності (Олексієнко О.І., Матушевська Т.М.); підготовка та проведення студентами гуртка «Школа безпеки» виховних годин на тему: «Залежність від гаджетів», «Небезпека селфі» та «Вплив протеїну на організм людини» для студентів коледжу (керівник гуртка Матушевська Т.М.); проведення екскурсії для студентів 21 групи, сп. «Музичне мистецтво» до Богуславського Районного сектора ДСНС України в Київській області, де студенти мали нагоду познайомитися з бійцями загону рятівників і почули від них цікаві розповіді про надзвичайно важливу службу, оглянули пожежну техніку, приміряли спеціальне спорядження, задали запитання працівникам частини (Голінський В.В.).

Пам’ятайте – наша безпека в наших руках. Хотілося б побажати студентам з розумінням відноситись до цінності здоров’я, та дбайливо ставитись до нього.

Голінська О.К., голова ЦК викладачів образотворчого мистецтва, трудового навчання та БЖД

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти