Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

IMG-d4370e003bf903420c8f1ddced2176d8-V19-22 лютого 2018 року у КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж імені І.С. Нечуя-Левицького» було проведено звіт-захист переддипломної практики студентів ІV курсу спеціальності «Правознавство», яка є складовою частиною процесу підготовки молодших спеціалістів та обов`язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття відповідного кваліфікаційного рівня.

Практика проводилась згідно з навчальним планом та програмою до проходження переддипломної практики для студентів ІV курсу спеціальності 5.03040101 Правознавство денної форми навчання на протязі чотирьох тижнів з 12 січня до 8 лютого 2018 року.

Студенти проходили практику у Богуславському, Кагарлицькому, Миронівському відділеннях поліції, Богуславському, Лисянському, Рокитнянському районних судах та в інших судових та правоохоронних органах Київщини. Під час практики студенти брали активну участь в роботі баз практики: вели прийом громадян, спостерігали судові засідання, брали участь у проведенні слідчих дій, складали відповідні процесуальні документи.

Організацію проведення практики і контроль за її проходженням забезпечували керівники практики  ̶ викладачі Гончаров М.О., Кобилинська І.М., Кушнір О.М.

На захисті переддипломної практики були присутні заступник директора з навчально-виробничої роботи Панасенко Т.В., завідувач відділення дошкільної освіти, економіки та права Романик О.М., керівники практики, які дали студентам корисні методичні поради.

Під час захисту переддипломної практики переважна більшість студентів показала належний рівень теоретичних та практичних знань з профілюючих галузей права та уміння творчо застосовувати одержані знання в практичній діяльності, а також поділилися отриманими враженнями під час проходження практики.

Переддипломна практика сприяла застосуванню студентами теоретичних знань щодо організації діловодства, підготовки проектів наказів, розпоряджень, протоколів, клопотань, позовних заяв, інструкцій та інших документів правового характеру.

По завершенню звіту-захисту керівники практик оголосили результати практики студентів і відзначили кращу звітну документацію таких студентів: Куліш Світлани, Романенко Тетяни, Рабець Інни, Тимошенко Юлії, Кочмар Мар’яни, Калініченко Лідії.

Бажаємо майбутнім фахівцям плідної роботи, впевненості у своїх силах, позитивних результатів та подальших успіхів у всіх справах. Нехай у вашій роботі панує порядок і справедливість.

Кобилинська І.М., голова ЦК викладачів юридичних дисциплін,

керівник практики

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти