Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

IMG 378918 лютого 2014 року розпочалися трагічні події на вулиці Інститутській під час Революції Гідності. Кривавий штурм Майдану сколихнув регіони України: відбувається масове захоплення будівель силових структур у Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку. 19 лютого під час спроби силового розгону мітингувальників загинуло 16 осіб, завдано тілесних ушкоджень 206 особам. У приміщенні Будинку профспілок внаслідок пожежі загинули дві особи. 20 лютого правоохоронці стріляли з вогнепальної зброї на ураження. У результаті загинуло 49 осіб та 157 отримали тілесні ушкодження. Вогнепальні поранення отримали 68 осіб. У кривавому протистоянні на Майдані, за різними даними, загинули більше 100 людей. Їх назвали Небесною сотнею.

На вшанування тих трагічних подій члени гуртка «Літописець» Левченко Ольга (студентка 32 групи сп. «Правознавство») та «Ерудит» Петрученко Юлія (студентка 41групи сп. «Правознавство») провели лекторій в студентських групах.

Гуртківці згадали про всіх, хто віддав своє життя за Україну впродовж останніх років. Адже ці події багато що прояснили, відкрили багатьом очі, розставили все по своїх місцях. І якщо правильно скористатись цим досвідом, ми справді можемо побудувати незалежну і процвітаючу державу.

Дмитренко О.М.,

керівник гуртка «Літописець»

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти