Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

DSC 03478 лютого 2018 року соціальний педагог коледжу провела тренінгове заняття   для студентів 1-2 курсів з формування толерантної поведінки. Метою тренінгового заняття було виховання чуйності, взаємоповаги, людяності, терпимості і небайдужості, встановлення і підтримка міцних міжособистісних стосунків. Протягом заняття  студенти обговорювали актуальність формування толерантної поведінки, брали активну участь у різних вправах та обговоренні ситуацій: «Сніжинка», «Побачення», «Малюнок удвох», «Квітка толерантності», «Як проявляти толерантність».

Завдяки активній участі в обговореннях студентам вдалось переконатися та з’ясувати, яка поведінка є толерантною, а яка не відповідає даному поняттю, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові.

 В ігровій формі та через власний досвід першокурсники дізналися, як можна стати більш відкритими та товариськими, краще розуміти людей і керувати собою, своїм емоційним станом. Кожен з учасників тренінгу взяв для себе щось цікаве та корисне.

Г.М. Духан, соціальний педагог

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти