Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

DSC 1352Хорошою традицією, вже майже 50 років, у коледжі є зустріч випускників. До цього дня готуються всі: викладачі, сьогоднішні і вчорашні студенти, навіть цілі сім’ї, де вже є не одне покоління випускників коледжу.

Цього дня в коледжі панує особлива атмосфера – посмішки, міцні обійми, довгоочікувані зустрічі, приємні спогади… Здається, навіть стіни аудиторій змінюють колір від того, якого року там зустрічаються групи.

Напередодні всі викладачі та студенти готуються до зустрічі, готують фото, виставки, концертну програму з популярними мелодіями  різних років, поновлюють експозиції в музеї історії коледжу, з цікавістю переглядають старі альбоми та готують інформацію про сучасні досягнення і здобутки навчального закладу.

Цьогоріч більше трьохсот випускників гамірною юрбою заповнили коледж, наповнили його неперевершеною атмосферою поваги і любові, хвилею спогадів та шквалом емоцій.

Ці зустрічі з юністю, зі студентськими роками переповнюють нас і переконують у правильності вибору шляху навчального закладу, в необхідності збереження традицій та примноженні доброї слави коледжу та його випускників.

Ми любимо наших студентів і завжди раді зустрічі з нашими випускниками.

Насолоджуйтесь приємними миттєвостями. Фото.

Смакота Л.В.,

заступник директора з навчальної роботи

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти