Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

000115 березня 2017 року відбулося відкрите заняття з акомпанементу на тему: «Розвиток естетичних почуттів та музичних здібностей через виконання колискових пісень» викладача Бурлетової  І.І. зі студенткою 3-го курсу сп. «Музичне мистецтво» Хиренко М.

В ході заняття студентка дізналась про значення колискових в житті людини, ознайомилась з особливостями цього жанру, провідними мотивами колискових пісень. Викладач розповіла про сприймання музики колискових пісень дітьми дошкільного віку з метою використання в майбутньому на переддипломній практиці в ДНЗ.

В ході заняття студентка продемонструвала ніжне художнє виконання українських народних колискових, читку з аркуша незнайомої їй пісні, транспонування колискової в іншу тональність, створила власну казку та колискову, яку доповнювала чудовою відеопрезентацію. Вивчений матеріал Марія закріпила за допомогою кросворду, а також провела цікаву гру з викладачами «З якої колискової?».

Присутні викладачі мали можливість ненадовго поринути в  дивовижний світ дитинства, а щира та невимушена атмосфера заняття допомогла відтворити напівказковий світ глибокої ніжності виконання колискових пісень.

                                         Федоренко В.В.,

голова секції ОМІ (фортепіано)

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти