Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

 DSC0458Мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат кількатисячної еволюції кожного етносу. Без своєї сови, своєї самобутньої культури немає народу.

Мова функціонує і розвивається тільки в людському суспільстві. Це найважливіший засіб спілкування людей і пізнання світу, передачі досвіду з покоління в покоління.

Наша мова є рідною майже для 45 мільйонів чоловік.

Знання мови, оволодіння багатством її словникового запасу, використання під час спілкування порівнянь, прислів’їв, приказок визначає культурний рівень людини. В одних вустах мова чарує, кличе за собою, а в інших – ріже слух. Усе залежить від того, хто і як володіє цим унікальним інструментом.

Правильно й чисто говорити може кожен, аби було бажання. Але не всі розуміють цю істину, тому розмовляють суржиком, іноді не розуміючи, про що говорить.

21 лютого, у Міжнародний день рідної мови, студенти 22 групи спец. «Початкова освіта. Англійська мова» Донченко Наталія та Агавардієва Таісія (куратор практики О. В. Волошенко) провели акцію «Говори правильно». Студентам 1-2 курсів мистецько-педагогічного відділення.

Сподіваємось, що приклади правильного вживання слів допоможуть вільно спілкуватися студентам української мовою.

Другокурсники закликали шанувати і любити рідну мову, піклуватися про неї, захищати, розкривати для себе її велич й могутню силу. Зберігати мову в усій чудовій красі для себе й наступних поколінь.

О. В. Волошенко

Відегалерея:

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти