Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

trening 365Коледж сьогодні – це територія креативу, творчості, нових технологій і підходів до навчання та виховання сучасної молоді.

Сьогодні весь колектив працює над створенням єдиного інформаційного простору в коледжі. У минуле відходять флешки. Сучасні студенти приходять в навчальний заклад зі смартфонами та планшетами, використання яких може допомогти у формуванні компетенцій ХХІ століття та мотивацій до саморозвитку і навчання впродовж життя.

Викладачі коледжу 23 листопада 2016 р. мали можливість стати учасниками тренінгу «Навчання та розвитку навичок ХХІ ст. за допомогою хмарних технологій Microsoft Office 365». Заняття проводив сертифікований учитель-експерт Microsoft Іван Іванов. Протягом 6 годин 25 учасників тренінгу опановували найсучасніший хмарний продукт Microsoft Office 365, можливості якого дозволяють організовувати та побудувати роботу коледжу й процес навчання студентів по новому. Закономірним результатом тренінгу стали отримані знання про можливості хмарних технологій для формування навичок ХХІ століття, підтверджені сертифікатом від компанії «Microsoft».

Щирі слова вдячності хочеться виразити пану Іванову за власний професійний підхід до аудиторії, за чудову роль фасилітатора, який уміє створити сприятливу мотивацію для учіння.

Смакота Л.В.,

заступник директора з навчальної роботи

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти