Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

IMG 20161015 13592415 жовтня на базі НПУ ім. М. Драгоманова викладачі нашого коледжу відвідали ХІ Всеукраїнські Читання з Гуманної Педагогіки «Полюбіть майбутнє - крила виростуть!», на яких розглядались питання виховання підростаючого покоління, міжособистісних стосунків, духовного життя людини з гуманістичних позицій.

Науковці і практики в своїх установчих доповідях надали практичні поради щодо покращення навчально-виховного процесу, запровадження новітніх технологій розвитку комунікативних компетенцій викладача.

Слухачі Читань мали унікальну можливість наживо поспілкуватись з видатним педагогом сьогодення Ш.О. Амонашвілі, який  під час свого майстер-класу дав практичні поради щодо актуальних педагогічних проблем, акцентувавши увагу на принципах і підходах гуманної педагогіки.

Наші викладачі відвідали різноманітні творчі майстерні, майстер-класи, на яких вчителі-новатори Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації Гуманної Педагогіки поділились унікальним досвідом роботи, впровадження ідей гуманної педагогіки у практичну діяльність.

Неймовірні враження та отримана на Читаннях інформація стане в нагоді в подальшій професійній діяльності викладачів коледжу.

Бурлетова І.І. ,

викладач музичних дисциплін

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти