Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

DSC 0450Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. За ініціативи Київського обласного відділення НОК України, спільно із департаментом освіти і науки, управлінням молоді та спорту облдержадміністрації, Київським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України в рамках «Олімпійський 2016» з метою популяризації здорового спорту життя, фізичної культури і спорту та розбудови олімпійського руху в КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж ім. І.С.Нечуя-Левицького» пройшов обласний відкритий Олімпійський урок -  Свято спортивної слави.

Під гучні фанфари 14 вересня 2016 року в актовій залі коледжу за сприянням циклової комісії викладачів фізичного виховання та з нагоди Дня фізичної культури й спорту  зібралося багато шанувальників спорту, тренерів, викладачів, ветеранів, друзів та  гостей, серед яких були:

  • Даниленко Анатолій Борисович - начальник відділу спорту та охорони здоров’я Богуславської районної державної адміністрації.
  • Юрченко Євгеній Лук’янович – викладач коледжу, який присвятив 43 роки фізичному вихованню студентів.
  • Матвійчук Олександр Миколайович – майстер спорту міжнародного класу по хокею, срібний призер, учасник Чемпіонату світу, чемпіон України, головний тренер спортивної школи по хокею.
  • Соколов Сергій Васильович – голова Богуславської організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».
  • Момотенко Дмитро Павлович - майстер спорту з лижних гонок, багаторазовий чемпіон та призер, Спартакіад України, учасник церемонії пронесення Олімпійського вогню на Олімпіаді 1980 року.
  • Старков Юрій Олександрович – Заслужений тренер української бездопінгової федерації пауерліфтингу, суддя національної категорії, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу.
  • Островський Олександр Михайлович – майстер спорту з пауерліфтингу, має 7 рекордів України, 2 рекорди Європи, 2 світових рекорди.
  • Феценко Віктор Анатолійович –  випускник нашого коледжу, майстер спорту України з гирьового спорту, володар кубку України 2013 року, срібний призер чемпіонату України 2012 року, виборов 4-е місце на Чемпіонаті світу у 2012 році.
  • Александров Андрій Михайлович - методист Богуславського відділу освіти з фізичного виховання.
  • Ляшенко Віталій Васильович - голова методичного об’єднання вчителів фізичної культури Богуславського відділу освіти.
  • Тренери Богуславської дитячої юнацької спортивної школи та вчителі фізичної культури базових шкіл району.

Наші студенти протягом року брали активну участь у спортивно-масовій роботі та виборювали першості у змаганнях не лише на районному та обласному рівні, а й на Всеукраїнському та міжнародному.

Директор С. В. Лисак щиро привітав усіх зі святом спорту та відзвітував про досягнення колежанського колективу, яким було присвоєно 77 юнацьких розрядів, 29 особам - ІІІ спортивний розряд, ІІ спортивний розряд здобули 25 колежан та присвоєно звання «Кандидат в майстри спорту України» нашим студентам Ярославу Міщуку ( з панкратіону та змішаних єдиноборств) та Олександру Терені ( з панкратіону).

За підсумками спортивних досягнень року були відзначені переможці у номінаціях:

«Краща легкоатлетка» - Сухомлин Світлана, студентка 31 групи сп. «Фізичне виховання»

«Кращий  легкоатлет» - Бовшик Вадим , студент 31 групи сп. «Фізичне виховання»

«Краща баскетболістка»-  Слинько Марина, студентка 41 групи сп. «Фізичне виховання»

«Кращий баскетболіст » -  Крисюк Олександр, студент 31 групи  сп. «Фізичне виховання»

«Краща волейболістка» - Шикоряк Карина, студентка 21 групи сп. «Фізичне виховання»

«Кращий волейболіст»  - Ярийчук Сергій, студент 21 групи сп. «Фізичне виховання»

«Кращий футболіст з міні-футболу» -  Коваленко Олександр,  студент 41 групи сп. «Фізичне виховання»

«Кращий футболіст»-  Комедев Антон, студент 41 групи сп. «Фізичне виховання»

«Краща тенісистка» - Сухомлин Світлана, студентка 31 групи спеціальності «Фізичне виховання»

«Кращий тенісист» - Гребенко Артем, студент 21 групи сп. «Фізичне виховання»

«Краща гімнастка» -  Дзюба Наталія, студентка 31 групи сп. «Фізичне виховання»

«Кращий гімнаст» -  Барсен Руслан, студент 31 групи сп. «Фізичне виховання»

«Кращі спортсмени коледжу» - Ярослав Міщук, Олександр Тереня – кандидати у майстри спорту України з пауерліфтингу, призери чемпіонатів України 2008- 2016 років; Віталій Хоменко, студент 41 групи сп. «Правознавство» та  Валерій Шпортенко, студент 31 групи сп. «Фізичне виховання» - кандидати у майстри спорту України з пауерліфтингу, призери чемпіонатів України 2015 та 2016 років;

Валерій Бугаєнко, студент 31 групи сп. «Фізичне виховання», - переможець обласного турніру з боксу та кікбоксингу.

Всі призери  отримали від директора коледжу грошові винагороди.

Приємно вразило те, що наші колежани можуть поєднати спорт і мистецтво. Всі музичні номери були поставлені студентами спеціальності «Фізичне виховання». Гучними аплодисментами глядачі зустріли український танець «Повзунець» у виконанні хлопців-четвертокурсників, а скільки ж співучих дівчат і хлопців дебютували на цьому святі.

Тож  віримо, що молодь – наша гордість, яка гідно буде представляти спортивне майбутнє нашої держави, а ми будемо створювати сприятливі умови для занять фізичним вихованням і спортом!

   Т.О. Лісовенко,

керівник фізичного виховання

Відеогалерея

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти