Меню сайту

Вхід



Увага! Сайт востаннє оновлено 29.12.2020 р.

Актуальна інформація на новому сайті https://bgc.edu.ua/

Новини - Новини коледжу

DSC 0231День вишиванки на Богуславщині вже має свої традиції, започатковані студентами КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж імені І.С.Нечуя-Левицького».

Патріотичні візерунки та орнаменти заполонили всі навчальні заклади та місто. Студенти коледжу стали ініціаторами акції «Обійми коледж», прикрасили територію коледжу стилізованим вишитим рушником.

Святкове дійство продовжилося багаточисленною ходою студентів та учнів шкіл і ПТУ центральними вулицями міста. Бурхливий, гамірний вир молоді та жителів міста активно долучився до яскравого дійства, підготовленого студентами коледжу. В програмі свята прозвучали запальні українські пісні, танці. По справжньому феєричним став патріотичний флешмоб студентів відділень коледжу «З Україною в серці».

Гості свята отримали насолоду від звучання бандури та запальних мелодій українських пісень у виконанні капели бандуристок «Богуславка» та духового оркестру коледжу.

День вишиванки в Богуславі став справжнім святом національної єдності, молодості та переконаності в тому, що студентство коледжу є справжньою окрасою та потужною силою Київщини.

Смакота Л.В.,

заступник директора з навчальної роботи

Відеогалерея:

Фотогалерея:

 

Конкурс "Юні таланти"

Офіційні веб-сайти